Facka na úvod. Tatran v Německu podlehl Bohemce

16. 09. 2024

O výsledku rozhodla nepovedená poslední třetina.

Střešovický Tatran jako první tým v historii vyvezl českou Superligu za hranice a do německého Chemnitz si k tomuto počinu přizval pražskou Bohemku, se kterou se v 1. kole potkal druhý ročník po sobě.

Obhájce loňského treblu začal parádně. Už ve 4. minutě využil nedůslednosti hostující rozehrávky první útok, když se do role kata postavil Marek Beneš. Žádný kolaps klokanů se však nekonal, naopak. Družina Michala Jedličky ještě v první třetině dokázala skóre góly Petráka s Buršíkem otočit. Na to ještě před sirénou odpověděl Ondřej Sádlo, díky kterému byl stav po 20 minutách 2:2.

Ve druhé třetině se nestalo téměř nic a gólové srážky nepřišly a tak se na další branky muselo čekat až na úvod poslední třetiny. Ten dokonale vyšel Bohemce. Podruhé do vedení ji totiž ve 43. minutě poslal Buršík a 4 minuty po něm pod kotlem přiložil Tomáš Trnka, díky kterému hosté vedli už o dvě branky. Tatranu pak nebyl platný ani závěrečný nápor, ve kterém naopak ještě dvakrát inkasoval a tak gól Mateje Havlas z 59. minuty snesl už jen označení kosmetická úprava.

Svěřenci Milana Fridricha vstoupili do sezóny prohrou 3:6 s Bohemkou. Další utkání je čeká už ve středu proti Bulldogs.

ESA logistika Tatran Střešovice - FbŠ Bohemians 3:6
branky: 4. Marek Beneš, 19. Ondřej Sádlo, 59. Matěj Havlas - 15. Jaroslav Petrák, 18. Jakub Buršík, 42. Jakub Buršík, 46. Tomáš Trnka, 57. Jakub Buršík, 59. Vojtěch Bílek; rozhodčí: Jiří Dolanský - Peter Varga; vyloučení: 0:1; využití: 0:0; diváků: 822; zásahy brankářů: Tomáš Jurco 8 - Miroslav Kovařík 22; po třetinách: 2:2, 0:0, 1:4


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce