Šlágr na úvod. Ženy Tatranu vyzvou v repríze semifinále Chodov

13. 09. 2024

Naposledy se oba týmy potkaly v polovině dubna.

Start sezóny je tady a spolu sním startuje i ženská ČEZ Extraliga. Ta hned v prvním kole na stůl naservírovala reprízu loňského semifinále a zároveň momentálně nejtřaskavější pražské derby, tedy zápas Tatranu s Chodovem.

Není to tak dávno, konkrétně 14. dubna, kdy se oba celky potkaly naposled. V nervydrásající semifinálové sérii to byl nakonec celek z Jižního Města, který slavil triumf v utkání s pořadovým číslem 7 a tím pádem i postup do Superfinále. Nyní se oba celky po pěti měsících a jednom dnu utkají znovu.

Tatran jde do nové sezóny s velkými ambicemi. Kádr Vladimíra Fuchse před sezónou posílila Michaela Mechlová, která se vrátila z mise v zemi tisíce jezer, a také Barbora Husková. Ta se do Střešovic přesunula po dlouhých letech strávených ve Vítkovicích. Střešovice ale musely počítat i ztráty, když odešly Eliška Drbalová, Monika Šolleová, Kateřina Vachudová nebo Barbora Lovíšková.

Podobně je na tom ostatně i Chodov. Ten se bude muset obejít bez Elišky Chudé či Magdaleny Pláškové. Náplastí by měl být loňskému vicemistrovi příchod právě Kateřiny Vaduchové, nebo uzdravení Karolíny Mezerové. Pro tým z jihu Prahy tak platí, ostatně jako každý ročník, že má jen ty nejvyšší ambice.

Pražské derby v rámci 1. kola začíná ve Střešovicích v neděli v 17 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce