Repríza Superfinále je tady. Tatran vyzve Mladou Boleslav

14. 10. 2024

Utkání se bude hrát před televizními kamerami na UNYP Areně.

Největší rivaly posledních sezón čeká první vzájemné měření sezóny. Tatran s Boleslaví proti sobě postaví los 5. kola, které se navíc bude hrát před televizními kamerami České televize.

Mladá Boleslav je v tabulce po čtyřech odehraných zápasech až osmá, když musí počítat prohry se Spartou a Vítkovicemi. Vítězné zápasy naopak družina Joonase Naavy zapsala proti Chodovu a České Lípě. Podobně jako Tatran se ale i Boleslav v začátku sezóny musela kontinuálně soustředit i na Pohár mistrů a koncentrace na domácí soutěž tak může jít trochu stranou. To si ostatně loni zažily i Střešovice.

Ty už jsou bohužel pro letošek z Champions cupu venku a pro zbytek ročníku jim zůstává “jen” domácí scéna. Na ní je zatím tým Milana Fridricha čtvrtý, když prohrál úvodní duel s Bohemians a následně bral všechny body proti Bulldogs, Vinohradům a Ostravě.

Nejproduktivnějšími hráči Tatranu jsou zatím shodně s 9 kanadskými body Matěj Havlas s Jonášem Kreysou, z kádru Středočechů je jím pak šestibodový Jakub Vařecha.

Utkání Tatranu s Boleslaví startuje v pondělí v 17:30.
Vstupenky v síti Ticketportal
Video online přenos
Textový online přenos

ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce