Repríza čtvrtfinále. Ženy míří do Olomouce

06. 10. 2024

Tatran jde do zápasu coby vedoucí celek tabulky.

Střešovické ženy mají za sebou výborný vstup do sezóny. V něm dokázaly porazit Chodov, Ostravu a v posledním případě i nováčka z Dobrušky, což D¨dohromady vydá za průběžné první místo. Nyní čeká svěřenkyně Vladimíra Fuchse další těžká zkouška, zápas na půdě Olomouce.

Ta už loni dokázala částečně bourat zaběhlé pořádky, když v základní části skončila čtvrtá a brousila si zuby na historicky první postup do semifinále. Ten jí ale odepřel právě Tatran, když v šestizápasové sérii postoupil mezi nejlepší čtyřku. Oba týmy se pak potkaly i na Czech Open, kde nejprve Střešovice vyhrály 5:0, aby následně Olomouc v playoff oplácela stejnou mincí a vyhrála 3:2.

Pro oba týmy platí, že před sezónou posílily. Zatímco Tatran přivedl mimo jiné Michaelu Mechlovou, či Barboru Huskovou, tým z Hané ulovil například Elišku Plankovou nebo Denisu Hyršovou z Vítkovic.

Olomouc má za sebou dva duely. Svěřenkyně Radka Řeháka nejprve nestačily na ostravské FBC, kterému podlehly vysoko 2:7, následně si ale na venkovní půdě poradily s Dobruškou poměrem 7:1.

Zápas Olomouce s Tatranem startuje v hanácké metropoli v neděli ve 14 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos

ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce