Ženy čeká pražské derby s Bohemians

18. 10. 2024

Tatran se do extraligového kolotoče vrací po týdenní pauze.

Střešovické ženy se po týdenní pauze opět vrací na extraligovou scénu a stále platí, že stojí v čele tabulky. Na něm je sice dohnalo FBC Ostrava, to má však o zápas navíc a k tomu horší skóre i vzájemný zápas. V rámci 6. kola pak Tatran přivítá pražskou Bohemku.

Ta prožívá velmi povedený vstup do sezóny. Klokanky jsou zatím čtvrté, když dokázaly posbírat 10 bodů a hlavně si připsat velmi cenné výsledky, když odvezly bod z hřiště ostravského FBC nebo za tři body porazily Olomouc. Ve výsledku mají tak hráčky v zelenobílém jen o bod méně, než Tatran.

Ten zatím nepoznal hořkost porážky a jeho jedinou bodovu ztrátou je vítězství za dva body z úvodního kola nad Chodovem. Od té doby šlapou svěřenkyně Vladimíra Fuchse jako Umpalumpové v továrně na čokoládu a nese to své ovoce. Tatran má zatím nejlepší gólový rozdíl z celé soutěže a jen Chodov zatím dokázal nastřílet víc branek. Střešovický tým zatím bodově táhne mladičká Pavlína Soukupová, která má už 8 bodů. V závěsu za ní jsou pak sedmibodové Barbora Husková s Lucíí Želízkovou.

Tatran s Bohemkou neztratil body 12 utkání v řadě a v případě dalšího úspěchu si může pojistit své první místo. Utkání, v rámci kterého navíc proběhne celotatranské focení, začíná na Stodole v sobotu v 18 hodin.
Textový online přenos
Video online přenos

ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce