Drama v Olomouci pro Tatran. Ženy na Hané vyhrály 6:4

07. 10. 2024

Tým Vladimíra Fuchse dále drží první místo.

Střešovické ženy se po skvělém vstupu do sezóny, díky kterému jim patřilo první místo, vydaly do Olomouce, kde je čekala repríza loňského čtvrtfinále.

Tatran do utkání vstoupil parádně. Už v 5. minutě vedl díky brankám Lucie Želízkové a Adély Bořilové 2:0. Olomouc pak sice snížila zásluhou Denisy Hyršové, první dvacetiminutovka ale i tak patřila týmu z Prahy. Tím spíš, když ve 14. minutě přidala jeho třetí gól Pavlína Soukupová.

V prostřední periodě to byla sice Olomouc, která se jako jediná prosadila, nic to však neměnilo na tom, že před vstupem do posledních 20 minut měl vedení na své straně Tatran. Olomoucké vyrovnání tak přišlo až v polovině poslední části, když na 3:3 srovnala Lucie Cholinská. Klíčový moment zápasu pak přišel na konci 54. minuty. To se trefila střešovická Barbora Husková a chvíli po ní navíc přidala pátý zásah Pavlína Soukupová. Z ničeho nic to tak bylo 5:3 a když ještě minutu před koncem zvýšila Nikola Hermannová, zdálo se být hotovo. Nic na tom nezměnil ani lolomoucká korekce, která jen skóre upravila do podoby 4:6.

Tatran dokázal uspět i na horké olomoucké půdě, stále neprohrál a drží průběžné první místo.

Další utkání ho čeká až 19. října proti Bohemce.

BOHEMSCA FBS Olomouc - Logisteed Tatran Střešovice 4:6
branky: 6. Denisa Hyršová, 28. Terezie Gálová, 49. Lucie Cholinská, 60. Lucie Cholinská - 4. Lucie Želízková, 5. Adéla Bořilová, 14. Pavlína Soukupová, 54. Barbora Husková, 56. Pavlína Soukupová, 59. Nikola Hermannová; rozhodčí: Tomáš Fuciman - Jan Galuszka; vyloučení: 0:3; využití: 0:0; diváků: 65; zásahy brankářů: Klára Hodulíková 19 - Veronika Novotná 14; po třetinách: 1:3, 1:0, 2:3


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce