Poprvé doma v Řepích. Tatran v předehrávce hostí Bulldogs Brno

18. 09. 2024

Proti nováčkovi soutěže se Střešovice pokusí uzmout první body sezóny.

Jen čtyři dny po prvním kole, které Tatran vyvezl na půdu německého Chemnitzu, je tu další ostrý zápas. V předehrávce druhého kola se svěřenci Milana Fridricha poprvé v sezóně představí na domácí půdě ve Sportovním centru Řepy, kde přivítají nováčka soutěže, brněnské Bulldogs.

Dříve tradiční klub se do nejvyšší soutěže dokázal vrátit po několikaleté odmlce v 1. lize a určitě by rád navázal na ročníky, kdy byl pravidelným účastníkem minimálně čtvrtfinále. Superligová scéna je ovšem trochu jiný level a je otázkou, jak se s ním mladý brněnský kádr, který přes léto neoznámil žádnou výraznější posilu, popasuje. Bulldoci navíc na svůj první start stále čekají, jelikož jejich zápas 1. kola ve Vítkovicích byl z pochopitelných důvodů odložen. Jediným měřítkem je tak skupina vrcholové části Poháru Českého florbalu, ve které svěřenci Adama Konečného skončili poslední.

To Tatran už má první zápas za sebou a na jeho bodovém kontě stále svítí nula. Střešovičtí totiž v sobotu nestačili na Bohemians, kterým díky nepovedenému vstupu do poslední části podlehli 3:6 a podruhé v řadě vstoupili do sezóny prohrou. Duel s nováčkem soutěže tak může sloužit jako dobré naladění na klíčové duely Poháru mistrů s Wilerem, které Tatran čekají 22. a 27. září.

Předehrávka 2. kola mezi Tatranem a Bulldogs začíná v Řepích ve středu v 19 hodin
Vstupenky v síti Ticketportal
Video online přenos

Textový online přenos


Highlights posledního utkání pro FBŠ Bohemians

ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce