Další dvouciferné vítězství. Ženy zdolaly Mladou Boleslav

20. 02. 2023

Proti Mladé Boleslavi odehrály Střešovice poslední utkání základní části na domácí půdě a povedla se jim zejména první třetina, ve které nasázely 7 branek.

Podruhé za sebou se tým Marka Michálka a Pavla Hudíka postavil soupeři ze samého chvostu extraligové tabulky. Mladá Boleslav nasbírala od září pouze 5 bodů a má jistotu účasti v bojích o udržení. To Tatran pořád pošilhává po třetí příčce, pro kterou však nesmí ztratit jediný bod.

Do utkání vstoupily domácí ve velkém stylu, když po 55 vteřinách vedly už 2:0 zásluhou tref Mechlové se Seemannovou. Góly navíc vesele přibývaly…v 15. minutě už to bylo 5:0 a do dovršení prvních 20 minut stihl domácí výběr přidat ještě další dvě branky a po první třetině vedl 7:0.

Střešovická dominance pokračovala i po přestávce. Branky Nikoly Hermannové, Simony Korbelářové a Mariany Býčkové dočepovaly skóre na hladinu 10:0 už ve 34. minutě. Až poté se dokázala prosadit i Boleslav. Debutující Veroniku Novotnou v domácí bráně překonala dvakrát v rozmezí 2 minut nejproduktivnější hráčka hostí, Veronika Zittová. Na to Tatran odpověděl brankou Kabelkové těsně před sirénou a stav po 40 minutách byl 11:2.

Hráčky Boleslavi sice ve 44. minutě přidaly svůj třetí zásah večera, domácí parní válec to však zastavit nemohlo. Chvíli na to se totiž prosadila Kabelková, načež v 51. minutě posunula skóre na deseti brankový rozdíl dalekonosnou střelou Stůjová. Tu pak ještě doplnily Radka Korbelářová s Lucií Želízkovou a domácí účet se tak vyšplhal až na číslovku 15.

Střešovice v posledním vystoupení na domácí půdě v základní části přejely Boleslav 15:3 a ke třetímu místu jim příští víkend stačí vyhrát za 3 body na půdě pátých Bulldogs.

PSN Tatran Střešovice - MITEL Florbalová akademie MB 15:3
branky: 1. Michaela Mechlová, 1. Kateřina Seemannová, 7. Lucie Želízková, 12. Bára Matějková, 12. Radka Korbelářová, 13. Lucie Želízková, 15. Lucie Krýslová, 24. Nikola Hermannová, 29. Simona Korbelářová, 34. Mariana Býčková, 40. Jessica Kabelková, 46. Jessica Kabelková, 51. Karolína Stůjová, 53. Radka Korbelářová, 55. Lucie Želízková - 37. Veronika Zittová, 39. Veronika Zittová, 44. Mayya Lytorova; rozhodčí: Jana Lišková - Monika Zamazalová; vyloučení: 0:0; využití: 0:0; diváků: 53; zásahy brankářů: Veronika Novotná 9 - Eva Klementová 12, Klára Šimonová 7; po třetinách: 7:0, 4:2, 4:1



ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce