Série se vrací do Prahy

18. 04. 2021

I přes nadějný vývoj utkání ženy nezvládly poslední třetinu a poprvé v letošní sezóně s Židenicemi prohrály. Série tak pokračuje dál a přesouvá se na domácí půdu Tatranu.

Nedělní utkání se stejně jako to předešlé odehrávalo od začátku v rychlém tempu. Lépe se ho podařilo zahájit hostujícímu Tatranu, který se v desáté minutě po střele Katky Nádeníkové dostal do vedení 1:0. Markéta Prontekerová, která na první branku nahrávala navíc za dvě minuty skórovala po asistenci Kateřiny Pisárové. Dvoubrankové vedení však Tatranu nevydrželo dlouho a po úspěšné akci domácích byl stav po první třetině 2:1 z pohledu Střešovic.

Druhá část začala opět slibně pro Tatran. Již dvě minuty po jejím startu přidala třetí branku Mariana Býčková. Bod za asistenci si připsala a Vachudová a Střešovice opět odskočily do vedení o dvě branky. Ačkoli byl na obou stranách vidět nespočet nebezpečných akcí a hra se odehrávala v tempu, gól Býčkové byl na dlouho dobu poslední.

Až závěr utkání rozhodl, že Tatran dnes sérii neukončí a ještě minimálně jednou pohostí své soupeřky na své domácí půdě. Vyrovnání Židenic přišlo poměrně rychle, když se nejprve ve čtyřicáté osmé minutě dostaly na kontaktní jednu branku a o pět minut později na hřišti slavily tu vyrovnávací. Pět minut před koncem navíc dokázaly strhnout vedení na svou stranu. Střešovice sice ještě dokázaly vyrovnat na 4:4, když domácí brankářku přelstila Želízková se Semannovou, na finální pátý brněnský gól však odpověď najít nedokázaly a po nevydařené přesilovce v samém závěru zápasu odjíždějí do Prahy poraženy.

Sestřih utkání:

ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce