Další dvouciferné vítězství. Tatran porazil Black Angels 12:4

27. 01. 2023

Jen ve třetí třetině nasázely Střešovice soupeři 7 gólů a k vítězství v základní části jim chybí jediné vítězství.

Po domácím vítězství proti Vítkovicím přivítali svěřenci Milana Fridricha a Luďka Beneše na domácí půdě florbalisty Black Angels, kteří jsou v tabulce sedmí a v sezóně už prohnali nejednoho favorita.

Úvod duelu však patřil Tatranu. Ten šel dovedení už ve 4. minutě zásluhou Matěje Havlase, který ze středu v gól přetavil přihrávku od Ondřeje Němečka. Domácí kontrolovali scénář a v 11. minutě přidali další gól, když dlouhý balonek od Tlapáka šikovně usměrnil Jonáš Kreysa. Třetí zásah pak připravila opět první formace, a to když se v 16. minutě prosadil z otočky Tomáš Hanák. Black Angels naopak na Tomáše Jurca recept nenašli a tak po 20 minutách platilo skóre 3:0.

Hosté se dočkali až po přestávce, kdy přesilovku dokázal využít Matouš Burian. Početní výhodu si nicméně krátce poté zahrál i Tatran a i on v ní byl úspěšný, když střešovický ťukec dokonal David Šimek. Krátce na to Black Angels opět snížili a byl u toho opět Matouš Burian, který se trefil už podruhé. Větší dramatizaci však hostům Tomáš Jurco nedovolil a tak ještě do přestávky zvýšil z kontru Milan Meliš. Stav po 40 minutách tak byl 5:2.

Hned po druhé přestávce navíc Tatran přidal šestý gól, když další kousek do sbírky přidal Tomáš Hanák. Na to už hosté hledali odpověď horko těžko, zvlášť když o 3 minuty později zakončil další krásnou kombinaci první formace Marek Beneš. S přispěním hostující obrany pak hattrick dokonal Tomáš Hanák a svůj druhý zásah večera přidal i David Šimek. V polovině poslední části to tak bylo již 9:2. Čepice pak na hřiště lítali podruhé v 56. minutě, kdy hattrick dovršil i hostující Matouš Burian. V 59. minutě pak ještě na 9:4 snížil Hromada, jenže poslední slovo měli stejně domácí. A nezůstali u jednoho, během minuty a půl se totiž ještě trefili Hanák, Kún a Kreysa a bylo z toho další dvouciferné vítězství.

Tatran porazil Black Angels 12:4 a k zisku trofeje pro vítěze základní části mu stačí jednou vyhrát. Dokázat to mohou už v neděli doma proti Bohemce, které budou chtít oplatit prosincovou porážku ze semifinále poháru.

Tatran Střešovice - BLACK ANGELS 12:4
branky: 4. Matěj Havlas, 11. Jonáš Kreysa, 16. Tomáš Hanák, 28. David Šimek, 34. Milan Meliš, 41. Tomáš Hanák, 44. Marek Beneš, 47. Tomáš Hanák, 52. David Šimek, 59. Tomáš Hanák, 60. Vojtěch Kún, 60. Jonáš Kreysa - 24. Matouš Burian, 29. Matouš Burian, 56. Matouš Burian, 59. Jakub Hromada; rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil; vyloučení: 1:2; využití: 1:1; diváků: 143; zásahy brankářů: Tomáš Jurco 25 - Ondřej Matiášek 31, Daniel Körber 1; po třetinách: 3:0, 2:2, 7:2;


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce