Ženy vstoupily do sezóny prohrou s Vítkovicemi

19. 09. 2022

O týden později než ostatní a rovnou proti Vítkovicím. Tak vypadal vstup střešovických žen do ročníku 2022/23.

V předsezónním rozhovoru se nové trenérské duo Tatranu, jmenovitě Pavel Hudík s Markem Michálkem, netajilo nejvyššími ambicemi, což podpořily i velmi dobré výkony na Czech Open. Že i tyto ambice budou muset chvíli uzrát však ukázala první třetina, ve které měly hráčky Vítkovic a po zásluze vedly 1:0 díky brance Seevaldové z 9. minuty.

Po necelých 5 minutách druhé části bylo po dvou vítkovických brankách ještě hůř. Až poté se konečně prosadily i domácí hráčky, konkrétně Korbelářová. Jenže Vítkovice oplácely stejnou mincí a tříbrankový náskok si vzápětí vzaly zpátky. Když pak domácí neproměnily trestné střílení a další šance se zapsaly pouze do kolonky “neproměněno,” prohrával Tatran po 40 minutách 1:4.

Na lepší časy se nad Stodolou nezačalo blýskat ani ve třetí periodě, zvlášť když pátý vítkovický gól vsítila Maroszová, kapitánka juniorských vicemistryň světa z Katowic. Nic na tom nezměnilo ani obohacení zápasu o hru 4 na 4 a ovoce tak přinesla až hra bez brankářky, kterou využila důrazná Vendula Beránková. Její gól byl však to poslední, co hala ve Střešovicích viděla a body tak putovaly do Ostravy.

Další utkání čeká hráčky Tatranu už v úterý, kdy se hraje odložené 1. kolo proti Chodovu.

PSN Tatran Střešovice - 1. SC TEMPISH Vítkovice 2:5

branky: 29. Radka Korbelářová, 58. Vendula Beránková - 9. Sára Seevaldová, 22. Denisa Hyršová, 25. Markéta Lenfeldová, 31. Barbora Husková, 49. Vendula Maroszová; rozhodčí: Lucie Hejnová - Tomáš Kostinek; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 74; zásahy brankářů: Eliška Drbalová 18 - Nikola Příleská 11; po třetinách: 0:1, 1:3, 1:1;


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce