Ženy jasně opanovaly poslední utkání základní části. Liberec porazily 12:6

26. 02. 2024

Kanonádu řídily hlavně Linda Fuschová s Kateřinou Seemannovou, které si připsaly 5, respektive 4 kanadské body.

Do posledního kola základní části mohly jít svěřenkyně Pavla Hudíka a Vladimíra Fuchse zcela v klidu, když v posledním kole nestačily na Bulldogs a přišly tak o šanci na konečné umístění v nejlepší čtyřce. V utkání 22. kola proti Liberci, který měl účast v play-off taktéž jistou, v podstatě o nic nešlo.

Střešovice ale chtěly zapomenout na ofenzivní nezdary z minulého víkendu a proti Liberci si chtěly před startem vyřazovacích bojů zlepšit náladu. To se jim začalo dařit od samého začátku, když ještě v rámci 1. minuty poslala domácí do vedení Kateřina Seemannová. Na další gól se pak sice čekalo až do 17. minuty, domácím to ale moc vadit muselo. Nejprve se totiž prosadila Adéla Bořilová a v poslední minutě upravila už na 3:0 Lucie Želízková.

Liberec pak hned zkraje prostřední části snížil na 1:3, žádný obrat se ale nekonal. Zvlášť když se ve 26. minutě trefila Linda Fuchsová a chvilku po ní přidala pátou trefu svým druhým gólem Kateřina Seemannová. Dvě sekundy před koncem druhé třetiny navíc přidala svou druhou branku i Linda Fuchsová a bylo to 6:1.

Pravá divočina pak začala v poslední třetině. Domácí hráčky nejprve zásluhou Želízkové a Vaduchové utekly už na 8:1, aby se chvíli na to dvakrát v rozmezí 25 sekund trefil Liberec. Domácí gólostroj se ale zastavit nenechal a v 53. minutě už to bylo 11:3, když další dvě trefy přidala Linda Fuchsová, která v tu chvíli měla na kontě už čtyři branky. Posléze pak sice přišel další liberecký kontr v podobě dvou branek, domácím to ale moc vrásek přidat nemuselo. Jejich dvanáctou branku totiž v 59. minutě přidala Lucie Vernerová a další hostující korekce už tak znamenala jen úpravu skóre na konečných 12:6.

Střešovické hráčky tak v posledním kole nasázely Liberci dvanáct branek a dvacetikolové dobrodružství tak zakončily třemi body. V základní části obsadil Tatran šesté místo a při výběru soupeřů pro čtvrtfinále musel na svého soupeře čekat. Nakonec po něm nesáhl žádný z týmů TOP3 a na Střešovice tak zbyla čtvrtá Olomouc. S tou začíná čtvrtfinálová série už následující víkend.

PSN Tatran Střešovice - Crazy girls FBC Liberec 12:6
branky: 1. Kateřina Seemannová, 17. Adéla Bořilová, 20. Lucie Želízková, 26. Linda Fuchsová, 27. Kateřina Seemannová, 40. Linda Fuchsová, 46. Kateřina Vachudová, 47. Lucie Želízková, 49. Linda Fuchsová, 52. Lucie Vernerová, 53. Linda Fuchsová, 59. Lucie Vernerová - 21. Markéta Žbánková, 49. Karolína Nováková, 49. Julia Opic, 55. Karolína Klubalová, 58. Petra Müllerová, 60. Kateřina Kvapilová; rozhodčí: David Rousek - Ondřej Sochůrek; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 128; zásahy brankářů: Monika Šolleová 22 - Alžběta Hánová 20; po třetinách: 3:0, 3:1, 6:5



ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce