Druhý zápas v Superlize přinesl opět prodloužení.

13. 09. 2023

Po zápase s Bohemians, který se dostal až do nájezdů, museli hráči Střešovic opět svést bitvu o extra bod. Ten nakonec půl minuty před koncem po kombinaci s Hanákem vystřelil Marek Beneš.

Poměrně nečekanou zápletku přinesl úterní zápas s SKV. Už ve druhé minutě první třetiny poté, co Urbánek zachytil rozehrávku Tlapáka, se do úniku dostal Hájek a střelou, která Jurcovi prošla mezi nohama otevřel skóre utkání. Na tento gól se Tatranu povedlo odpovědět za 10 minut, když Vavroušek našel Kreysu, který zakončil do odkryté branky. A o několik minut později otočil výsledek utkání ve prospěch pro Tatran Šindelář, kterého nejprve vychytal Futschik, nicméně na dorážku pod břevno už byl krátký.

Skóre následující třetiny opět otevřeli hosté z Vinohrad, když Urbánek, tentokrát v roli zakončovatele dokázal míček poslat pod horní tyč a vyrovnat tak na 2:2. Stejně jako v třetině první i tentokrát dokázal Tatran odpovědět dvěmi góly. Nejprve vymetl Kolísko pavučiny v pravém horním rohu Futshikově branky. A po úspěšném pressu dokázal najít Havlas před odkrytou brankou najít Hanáka, který se nemýlil.

Ve třetí třetině skŕovali pouze Vinohrady a jen jeden hráč. Po zachycené rozehrávce dokázali SKV sehrát rychlý brejk na jehož konci byl Pergler, který překonal Jurca střelou nad rameno. Vyrovnáno bylo v 16. minutě třetí třetiny, když nikdo nedokázal pokrýt Pergelra na středu a ten si střelou z první vynutil prodloužení.

V tom to dlouho vypadalo, že dojde opět na individuální disciplínu samostatných nájezdů. Nicméně půl minuty před koncem zkombinovali Beneš s Hanákem a první jmenovaný přisoudil extra bod Tatranu.

Další zápas odehrají hráči Střešovic už v rámci Poháru mistrů proti švýcarskému soupeři Köinzu.

Budeme se na Vás těšit při domácí odvetě 23.9.



ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce