Jasná záležitost. Muži zdemolovali Liberec

09. 10. 2022

Utkání šestého kola Superligy se v Řepích proměnilo v jasnou záležitost, když Střešovice svého soupeře přehrály rozdílem 11 gólů.

Tatran do utkání vstupoval v pozici jasného favorita a doposud neporaženého lídra tabulky, nicméně s celkem ze severu Čech už letos prohrál, a to ve vrcholové skupině poháru Českého florbalu.

To, že se srpnový scénář nebude opakovat, jasně ukázal už úvod první třetiny, ve kterém měly Střešovice jasně navrch. To korunoval gól Tomáše Hanáka. Další gól pak přišel až v 15. minutě, kdy se ze středu prosadil Němeček a gólový účet první části uzavřel po chytrém rozehrání volného úderu Šindelářem David Šimek.

Naprosto jednostranný obraz hry pokračoval i po přestávce. Liberec byl dopředu takřka neškodný a pokud už se dostal k zakončení, byl Tomáš Jurco v bráně domácích pozorný. Na druhé straně pak branky vesele přibývaly, a tak byl díky brankám Hanáka, Vavrouška, který vstřelil svůj první gól za A-tým, Šindeláře a Havlase gólový stav na domácí straně na čísle 7. Čestný úspěch hostů zaznamenal až ve 40. minutě Jakub Pařízek.

Pro liberecký celek šlo bohužel o jediný gólový zářez v utkání. To Střešovice v posledních 20 minutách přidaly dalších pět zásahů a závěr utkání pevně kontrolovaly.

140 diváků tak v Řepích vidělo jednoznačnou záležitost, ve které svěřenci Milana Fridricha s Luďkem Benešem jasně ukázali, že na špici tabulky nejsou žádnou náhodou. Jako jediní dosud neztratili ani bod a drží první pozici v tabulce. Další utkání čeká Tatran na půdě Pardubic, kde budou hrát příští neděli.

Tatran Střešovice - FBC Liberec 12:1
branky: 5. Tomáš Hanák, 15. Ondřej Němeček, 19. David Šimek, 24. Tomáš Hanák, 30. Šimon Vavroušek, 34. Martin Šindelář, 40. Matěj Havlas, 45. Matěj Havlas, 46. Jonáš Kreysa, 49. Ondřej Sádlo, 52. Jonáš Kreysa, 59. Ondřej Sádlo - 40. Jakub Pařízek; rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč; vyloučení: 2:2; využití: 0:1; diváků: 140; zásahy brankářů: Tomáš Jurco 17 - Daniel Műck 21, Petr Chlad 10; po třetinách: 3:0, 4:1, 5:0;


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce