Junioři znají nový realizační tým. Hlavním trenérem bude Roman Janda

16. 06. 2024

Součástí realizačního týmu bude i Tomáš Hyršl.

Svůj realizační tým pro sezónu 2024/25 už znají i junioři. Ty z pozice hlavního trenéra nově povede Roman Janda, který se zároveň stává šéftrenérem kategorií starší žáci - junioři. Jeho asistentem bude Tomáš Hyršl, který je tak zcela novou tváří střešovického Tatranu.

Roman Janda v Tatranu působí od sezóny 2021/22, když doposud vedl tým dorostenců, měl na starost přípravu brankářů a je taktéž členem mužského realizačního týmu Milana Fridricha. Před příchodem do Střešovic působil rok i v Bohemians, největší stopu pak zanechal v brněnských Gullivers.

Jeho asistentem bude v nové sezóně Tomáš Hyršl, až do nedávné doby stálice a brankář pražské Bohemky, kde se u A-týmu poprvé potkal právě s Romanem Jandou. Nyní tak jejich spolupráce dostane pokračování a zcela nový rozměr.

Na pozici asistenta a zároveň vedoucího týmu pak zůstává Jan Pojar, fyzioterapeutkou bude i nadále Nikola Šimůnková, která se ve střešovické organizaci objevila v uplynulé sezóně a nově bude zastávat i funkci kondiční trenérky. Garantem kondiční přípravy pak bude Dalibor Švéda.

Komentář generálního manažera tatranu, Jakuba Menharta: Jsem moc rád, že Roman Janda přijal naši nabídku a posunul se na pozici šéftrenéra. Roman je neskutečný workoholik a florbalový dříč a jsem přesvědčený o tom, že posune na další level celý sportovní proces v našem klubu a především, že tuto nastavenou laťku pak bude dlouhodobě držet. Dále jsem rád, že mohu v Tatranu po několikaletých námluvách přivítat Tomáše Hyršla, který přichází z Bohemians na pozici asistenta trenéra. Tomáš přináší bohaté zkušenosti, které věřím přispějí jak k rozvoji našich hráčů, tak k útoku na týmový úspěch.

Komentář nového šéftrenéra starších žáku - juniorů, Romana Jandy: Jsem rád, že se nám podařilo poskládat široké a odborně erudované realizační týmy, které se budou zaměřovat na všechny složky sportovního výkonu. Doufám, že se díky nim tatranská starší mládež bude prezentovat aktivním a kreativním florbalem, bude dosahovat nejen výsledkových úspěchů, a naši hráči a brankáři že budou výraznými a spokojenými individualitami ve svých věkových kategoriích.

Komentář nového asistenta, Tomáše Hyršla: V průběhu minulé sezony se mi ozval Kuba Menhart a Roman Janda s nabídkou připojit se k týmu. Když mi po sezoně popsali, jakým způsobem by mohla spolupráce fungovat a jaké mají vize, tak jsem po nějaké době na rozmyšlení vyhodnotil, že mi to dává smysl a rád bych byl součástí tohoto týmu. Kluky jsem měl šanci poznat krátce, ale tréninky mají zatím skvělé tempo a každý na sobě maká na 100%. Těším se až to prodáme v zápasech.

Složení realizačního týmu juniorů pro sezóny 2024/25:

Hlavní trenér: Roman Janda
Asistent trenéra: Tomáš Hyršl
Asistent trenéra a vedoucí týmu: Jan Pojar
Fyzioterapeut a kondiční trenér: Nikola Šimůnková
Garant kondiční přípravy: Dalibor Švéda


ZPĚT NA INFORMACE O UTKÁNÍ
Generální partner
Hlavní partneři
Oficiální partneři
Mediální partneři
Partneři Livesport Superligy
Kontakty Muži A Ženy A Fotogalerie Partneři
Členská sekce